maslid11.png
maslid22.png
maslid33.png
Hlavné jedlo

Pečená bravčová panenka
Dusené bravčové líčka na zeleninke
Pečené kačacie prsia, brusnicová omáčka

Pečená bravčová panenka
Dusené bravčové líčka na zeleninke
Pečené kačacie prsia, brusnicová omáčka

Pečená bravčová panenka
Dusené bravčové líčka na zeleninke
Pečené kačacie prsia, brusnicová omáčka

maslid44.png
maslid55.png
previous arrow
next arrow
Shadow
Denné menu

Denné menu

PONDELOK : 17. 2. 2025

Polievka: Rajčinová s ovsenými vločkami  0,33l  (1)

1.  Kuracie prsia v oravskej slaninke, hranolčeky 120/150g  (1)

2.  Pikantné bravčové rezančeky, ryža, šalát  120/200/50g  (1,7)

3.  Špenát s volským okom, varené zemiaky  350g  (1,3,7)

4.  Zeleninový šalát a tri druhy syra, pečivo  350g  (7)

UTOROK : 18. 2. 2025

Polievka: Zeleninová jarná  0,33l  (1,7)

1.  Bravčové na Znojemský spôsob, cestovina  120/200g  (1,3,7)

2.  Vysmážaný encián, varené zemiaky, tatárska omáčka  120/200/50g  (1,3,7)

3.  Hlivový paprikáš, halušky  350g  (1,3,7,huby)

4.  Zeleninový šalát a kuracie plátky v marinade  350g  (3,7)

STREDA 19. 2. 2025

Polievka: Šošovicová sladko-kyslá, chlieb  0,33l  (1,7)

1.  Kuracie plátky zapekané s brokolicou a nivou, pečené zemiaky  120/200g  (1,7)

2.  Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou  350g  (1,3)

3.  Žemľovka s jablkami a tvarohom  350g  (1,3,7) 

4.  Cestovinový šalát s kuracím mäsom, zeleninou a syrom  350g  (1,3,7)

ŠTVRTOK : 20. 2. 2025

Polievka: Vývar s niťovkami  0,33l  (1)

1.  Maďarský guláš, knedľa  120/150g  (1,3,7)

2.  Bravčový rezeň naopak, ryža, cvikla  120/200/50g  (1,3,7)

3.  Špagety s kuracím mäsom, špenátom, orechmi a parmezánom  350g  (1,7,8)

4.  Zeleninový šalát s vysmážaným tofu syrom, tatárska omáčka  350g  (1,3,6,7)

PIATOK : 21. 2. 2025

Polievka: Fazuľová s domácimi rezancami  0,33l  (1)

1.  Kuracie stehno na bylinkách, ryža, šalát  220/200/50g

2.  Hovädzie na Štefansky spôsob, tarhoňa  120/200g  (1,3)

3.  Granadírsky pochod, kyslá uhorka  350g  (1)

4.  Zeleninový šalát s grilovaným lososom, citrónová majonéza  350g  (4,7)

Jedlá môžu obsahovať zložky spôsobujúce alergickú reakciu podľa výnosu MP SR č. 1187/2004 :

  1. obilniny obsahujúce lepok
  2. Kôrovce a výrobky z nich
  3. vajcia a výrobky z nich
  4. ryby a výrobky z nich
  5. arašidy a výrobky z nich
  6. sójové zrná
  7. mlieko a výrobky z neho
  8. orechy
  9. zeler
  10. horčica
  11. sézamové semená a výrobky z nich
  12. oxid siričitý a siričitany
Vaše súkromie je pre nás dôležité.
Preto Vás informujeme, že na tejto stránke používame súbory cookies pre správne fungovanie a analýzu návštevnosti.Spracovaniu cookies môžete zabrániť zmenou nastavenia vo vašom internetovom prehliadači.